styre@multilan.no

Åpent å søke i crew! Vil du være med i crew?

Nordlands mest etablerte datatreff Crew Åpent å søke i crew! Vil du være med i crew?
crew

Crew

Åpent å søke i crew! Vil du være med i crew?

Posted By orrie

Vi søker ildsjeler (crew) som ønsker å ta del i arrangementet MultiLAN v.18 mellom 16. og 18. februar 2018! Send inn en crewsøknad!

Hvis du ønsker å være med som frivillig i crew så send inn en crewsøknad i dag!

Vi forventer:

 • Samarbeidsvilje

SEND SØKNAD HER!

Hva crewsøknaden må inneholde:

 • Hvorfor vil du være med i crew?
 • Bosted (Postnr)
 • Hva vil du gjøre i crew?
 • Kontaktinfo
 • Har du deltatt på MultiLAN (evt. andre LAN) tidligere?
 • Jobb / skole / hobby

Vi tilbyr:

 • Plass på egen crewrekke
 • Crew t-skjorte
 • Mat
 • Drikke
 • En hyggelig avslutning etter arrangementet
 • Attest (hvis ønskelig) etter arrangementet – kan være kjekk å legge med i framtidig jobbsøknader

Husk! Du trenger ikke å være elite-nerd for å få søknaden innvilget.

Vi søker alle slags typer crew; det måtte være kioskmedarbeider, vakthold/innsjekking/billettsalg, nettverk, server, osv.

Vi i crew er mer enn villig til å lære nye ting og ikke minst lære bort; det kan du gjerne også ta med om du ønsker å være i crew.

SEND SØKNAD HER!

Crewbeskrivelser:

Core

Organizer.

Core:Core

Core er et crew med flere nøkkelpersoner som tar oppgaver som går på tvers av crew. Se gjerne på crewet som et slags vaktmestercrew som kan løse det meste. Evne å se løsninger uansett, ydmykhet og evne til å få med seg folk på oppgaver er viktige personlige egenskaper du burde ha som medlem i dette crewet.

Core:Economy

Economy påser at alt går etter budsjettet, koordinering med innkjøpere, og lignende.

Core:Food

Food-crewet sørger for at alle i crew får det de trenger av mat og drikke. Om du ønsker å stå på kjøkkenet å lage mat så kan du gjøre det, hvis du ønsker å stå i kiosken så er det også mulig. (Gjerne spesifiser hva du vil) Hvis du er kokkelærling, går på restaurant og matfag, eller bare liker å lage mat så kan kanskje dette være crewet for deg! Hvis du ønsker å drive på med salg så kanskje kiosk er noe for deg? Her får man møtt mange deltakere og kan møte mange folk.

Core:Log

Crewet driver med logistikk, transport av materiell og personer, utpakking, innpakking, telling av materiell blant annet. Førerkort klasse B (vanlig bil) må man ha for å være med i logistikk. Hvis du har førerkort klasse BE eller noen andre klasser kan det være en stor fordel.

Event

Organizer.

Event:Activites

Crewet har ansvar for å arrangere aktiveter på en eventuell scene og ellers på arrangementet. Det kan være småcompos, Virtual Reality og andre aktiviteter.

Event:Decoration

Decoration har ansvaret for å dekorere hallen, pynte kiosk, kantine og andre områder omkring i hallen. Søkere i dette crewet må også belage seg på å være medlem av andre crew også.

Event:Game

Gamecrew består av spillinteresserte som ønsker å holde konkurranser og aktiviteter. Det holdes turneringer i både kjente spill og noen eldre. Dette crewet lager regler, følger med at alle følger reglene, håndterer påmeldinger, rapportering, osv. Hvis du brenner for å drive med konkurranser så kan dette være et crew for deg.

Media

Organizer.

Media:GFX

Crewet lager grafikk og utforming som passer med teamet. Skal levere grafisk materiell til andre crew og derfor trengs det folk med erfaring fra design, video, og lignende.

Media:IM

IM – Information Management. Crewet driver med markedsføring og pressekontakt.

Media:Production

Crewet driver med produksjon og redigering av videomateriale for bruk i crewet Media:TV. Innhold som produseres her skal gjerne lastes opp på sosiale medier og før den tid må det klargjøres – det gjør dette crewet. Det er ønskelig med erfaring fra videoredigering. I ettertid av arrangementet kan du linke til produksjoner som vi har lagt ut som du har vært med å lage.

Media:SM

SM – Social Media. Crewet skaper aktivitet på sosiale medier (Facebook, YouTube, Instagram, Twitch, osv.), tar bilder, besvarer spørsmål på SoMe og har ellers et tett arbeid opp i mot Media:IM for markedsføring.

Media:TV

Crewet her dekker arrangementet og sender livestreams ut på internett. Streamene tas gjerne også opp for å etterbehandles og legges ut på sosiale medier.

Security

Organizer.

Security:Medic

Kan du førstehjelp? Lyst å lære førstehjelp? Vil du hjelpe folk hvis de er i nød, har vondt noen plass, eller slikt. Da ønsker vi at du søker i dette crewet! Erfaringsvis skjer det ikke så mye, så om du ønsker også å holde på med andre crew her så kan du få lov til det, så lenge du er tilgjengelig hvis vi trenger deg.

Security:Sec

Security sørger for adgangskontroll, vaktrunder både inne og ute, påse at brannkrav følges og sørge for at deltakerne føler seg trygge.

Sponsor

Sponsor har ansvaret for sponsorer og samarbeidspartnere. Det går ut på å delta i møter før arrangementet, sende søknader, sørge for at sponsorene er fornøyd med hvordan de promoteres under arrangementet. Det er også ønskelig at sponsorkontaktene lager en evaluering av hva ble gjort, hva oppnådde partnerne under arrangementet, osv.

Tech

Organizer.

Tech:Net

Net driver kort fortalt med nettverk. Crewet setter opp nettverk før arrangementet, nettverkstegninger, konfigurasjon av switcher. Under arrangementet deles crewet i skift og driver døgnkontinuerlig før nedrigg. Det er ønskelig med folk som har nettverksbakgrunn og gjerne kunne litt om serverdrift, men ikke et absolutt krav.

Tech:Systems

Systems driver primært med konstruksjon og drift av MultiLANs systemer. Dette er systemer som multilan.no, deltakersystemet, billettsystemet, informasjonsskjermer og printing av ID-kort. Crewet jobber mye før arrangementet for å forberede systemene, løse problemer og sette opp infosystemer på skjermer.

SEND SØKNAD HER!

Tagged ,

Written by orrie

One thought on “Åpent å søke i crew! Vil du være med i crew?

Comments are closed.

Samarbeidspartnere