styre@multilan.no

Informasjon om innslipp på Torsdag kl 20:00

Nordlands mest etablerte datatreff Billetter Informasjon om innslipp på Torsdag kl 20:00
Innslipp

Billetter

Informasjon om innslipp på Torsdag kl 20:00

Posted By Vebjørn Dobakk

Innslipp torsdag kl. 20:00

Nå nærmer det seg innslipp. Torsdag klokken: 20:00 åpner dørene for årets arrangement.
Vi blir å ha båndutdeling på torsdag kl. 16:00. Det er lurt å hente bånd før du kommer, da blir innslippet gjort så fort som mulig.
Når du henter bånd på torsdag, helst la utstyret stå til du har fått bånd, ikke ta med utstyret inn i gangen før du har fått bånd.
Vi blir å ha to innganger, en for de som har hentet bånd og en for å hente bånd. Derfor er det best vis du ikke venter ute i gangen med utstyret før dørene åpner. Utdelingen & salg av deltaker & besøksbånd på torsdag fra kl 16:00 blir å skje i kantina.

Voksenrad

For de som har sagt ifra om at de har lyst å sitte på voksenraden. Vi blir å legge ut lapper med navn hvor hver enkelt skal sitte, vis du har gitt beskjed om at du har lyst å sitte med  andre personer, kan dere bytte plasser innad gruppen.

Strøm

Da vi ikke har uendelig med strøm setter vi noen regler på hva som er lov å ta med av strømbrukende utstyr.
Det er ikke lov å ta med mikrobølgovn, kjøleskap eller lignende.
Hvis du har noen spørsmål noe spesielt er lov å ta med, ta kontakt med styret enten på Facebook eller på styre@multilan.no.

Parkering og innslipp

OPPDATERT: Det vill nå vær normalt innslipp gjennom inngang 1.

Det vil bli parkeringsvakter utenfor som forteller deg hvor du skal kjøre.
Har du bånd får du beskjed om å kjøre rett fram (markert i blått), så snu ved garasjen også slippe av deltakere ved døra som vil være synlig med crew i.
Dette gjelder primært for innslipp mellom kl. 20:00 – ca. 22:00.
Hvis du ikke har bånd, så må du kjøre til venstre og stille bilen i en kø/parkering (markert i rødt) i mens deltakeren henter bånd i hovedinngangen til hallen.
Etter mottak av bånd så kan dere kjøre til venstre (rundt hjørnet for kantina), rett fram og snu ved garasjene for så å slippe av deltakeren ved døra der det står crew.
Bånd henter man ut i hovedinngangen (markert i grønt på bildet), og inngang for deltakere med PC (markert i grønt) før kl. 22:00 torsdag.
Innslipp

Vell møtt og kos dere med LANet!

 

Written by Vebjørn Dobakk

One thought on “Informasjon om innslipp på Torsdag kl 20:00

Comments are closed.

Samarbeidspartnere