styre@multilan.no

Multilan v19 AVLYST

Hva skjer? Multilan v19

Multilan v19 AVLYST

Posted By Steven

Det er med tungt hjerte at vi nå må annonsere at MultiLAN 2019 er avlyst. Alle som har betalt for billetter for arrangementet vil få refundert billetten snarest mulig.

Grunnlaget for at vi velger å avlyse årets arrangement er på grunn av mangel på interesse fra målgruppen vi har siktet oss mot.

Vi kommer til å jobbe internt for å finne en løsning for framtidige begivenheter. Derimot vi stiller oss veldig positive til å komme sterkere tilbake i 2020!

Billettsalget har sunket over de siste årene for alle data-arrangement og det ser ut til at kanskje denne trenden treffer oss i MultiLAN hardere enn forventet. Men vi gir oss ikke enda!

MultiLAN v.19 ble dessverre ikke finansielt gjennomførbart for oss.
Mangel på solgte billetter ble rett og slett for lite. Hadde vi gjennomført MultiLAN v.19 kunne dette ha medført at hele organisasjonen ble oppløst på sikt.

Håper selvfølgelig dere følger oss videre og kommer med gode ideer på hvordan vi kan skape et nytt og bedre miljø blant våre kjære datainteresserte. For hvis det er en ting vi kan stå sammen om; så er det samholdet, gleden og engasjementet vi har hatt de siste 18 årene!

Vi kommer sterkere tilbake. Sammen!

Med vennlig hilsen
MultiLAN Styre.

Written by Steven

Comments are closed.

Samarbeidspartnere