styre@multilan.no

Søker fagledere for årets ML

Nordlands mest etablerte datatreff Ukategorisert Søker fagledere for årets ML

Ukategorisert

Søker fagledere for årets ML

Posted By Telrun

Hei.

MultiLAN søker nå fagledere til de forskjellige feltene for årets arrangement. er dette noe du brenner for håper vi at vi kan høre fra deg eller noen som du muligens kjenner til
spørsmal kan sendes til vår FB side https://www.facebook.com/MultiLAN/ for kjapt svar eller til Mail: Stianh@multilan.com

MultiLAN er en frivillig organisasjon som arrangerer en stor samling årlig for alle som har interessefelt innenfor data. Vi driver med alt fra analoge til digitale spill, workshops som bruker datamaskin som plattform.

MultiLAN er stiftet i 2001 og har arrangert 18 treff så langt. I storhetstiden hadde MultiLAN 550 deltakere. Dette er noe vi ønsker å toppe igjen i fremtiden. Men for å få dette til trenger vi engasjerte fagledere som skal være med å dra lasset.
Nytt for MultiLAN v.19 er rollefordelingen. De frivillige blir fordelt inn i 5 fagfelt.
Activities, Content, Core, Security og Tech. Vi søker i år 3 fagledere for å lede Activities, Core og Security.

Det alle fagleder har til felles er følgende:

Planlegge hva fagfeltet skal utføre. Hente inn engasjerte frivillige som skal utføre planen. Tidligere erfaringer eller utdanning innenfor fagfeltet er alltids ønskelig, men ikke nødvendig. Antall frivillige innenfor fagfeltene varierer fra år til år. Fagleder må begrunne og argumentere for hvor mange som er ønsket å ta inn under seg.

Fagleder Activities:

Vi ser etter en fagleder som brenner for å skape høy kvalitets-konkurranser. En person som vet hva deltakerne ønsker, hva som får ungdom til å gi det lille ekstra.
Fagfeltet har ansvaret for følgende:

Hovedkonkurransene.
– Dette er spill-konkurransene som deltakere kan vinne premier i.

Små-konkurranser.
– Dette er mindre konkurranser som kan være alt fra beste bilde til hvem spiser kjeks kjappest.

Virtual Reality.
– VR koster mye penger, derfor har ikke alle råd til dette. Nettopp derfor er det en kjempeflott aktivitet for deltakere. Her viser vi fram spill og demoer samt kjører litt konkurranser.

Fagleder Core:

Alle arrangement trenger en stødig grunnmur å bygge på. Ansvarsområdene til Core er bred og må være stødig. Fagleder Core trenger ikke nødvendigvis ha noen utdanning innenfor disse feltene, men må være god til å organisere mellom sine felt og ha et tett samarbeid med de andre fagfeltene. Strukturerte og engasjert ungdom oppfordres til å søke!

Billettsalg:
Det første deltakere møter i døra er billettsalget.
Et godt førsteinntrykk er alltid viktig.
Kiosk.
Matproduksjon og salg i kiosk er en stor inntektskilde for MultiLAN. Dette er også noe deltakere og besøkende setter stor pris på.
Logistikk.
-MultiLAN har mye utstyr som skal fraktes både til og fra lokalene vi bruker. En komplett utstyrsliste skal utarbeides og kontrolleres av Kontrollkomiten til MultiLAN-styret.
Økonomi.
-Hvor mye penger forvalter vi?
-Hva bruker vi det på?
-Har noen lagt ut penger?
-Økonomi er alltid viktig å ha styr på.

Fagleder Security.

Sikkerhet er noe MultiLAN alltid har tatt veldig seriøst. Vi har mange deltakere og besøkende som krever et trygt og sikkert arrangement. Mange av disse er også mindreårige, som igjen krever at vi passer litt ekstra på. MultiLAN har og forblir alltid et rusfritt arrangement, noe som gjør jobben litt ekstra krevende. Fagleder i security har en stor utfordring foran seg. Ønsker du denne utfordringen?

(krever at du er fylt 18 i henhold til regelverk

Som frivillig i MultiLAN vil det være tilgjengelig mat, samt en rolig og stille plass å sove på. Etter arrangementet vil også alle frivillige får utlevert en attest på utført arbeid, på forespørsel. Denne er alltid kjekk å ha med seg i framtiden når man skal søke sin første eller ny jobb. At man er villig til å jobbe gratis for sin lidenskap viser god karakter og vil alltid bli sett på som positivt.

Føler du at dette er deg?
Ta kontakt med vår arrangementskoordinator, Stian! Stianh@multilan.no
Fortell litt om deg selv.

  • Alder og kontaktinformasjon
  • Utdanning
  • Fritidsinteresser
  • Annet frivillig arbeid
  • Lidenskaper

Hvorfor skal vi nettopp velge deg?
Det finnes ingen dumme spørsmål, kun dumme svar.
Det er ingen øvre eller nedre aldersgrense for stillingene. (med unntak av security)

Written by Telrun

Comments are closed.

Samarbeidspartnere